Zonnig geboortefeest in Brasserie De Vlegel

Mortsel - Zondag werd in De Vlegel een geboortefeest georganiseerd ter gelegenheid van de geboortegolf die de brasserie dit jaar trof. Niet minder dan zes medewerksters waren het afgelopen half jaar gelijktijdig zwanger en vijf van hen zijn intussen bevallen, waaronder de echtgenote van zaakvoerder Patrick Ghys.

Het feest begon om 8.00 uur 's morgens en duurde tot 21.00 uur 's avonds. Iedereen was welkom om mee te genieten van tal van drankjes en hapjes, wat met het uitzonderlijk goede weer voor een toeloop zorgde. 'Zulk weer kan je niet plannen', zegt Patrick Ghys, 'Daar moet je geluk mee hebben. Ik moet gaan geloven dat het geluk weggelegd is voor rare mensen', grapt hij.

Omstreeks 15.00 uur was dan het moment aangebroken waarop iedereen had gewacht: vier trotse moeders en hun zwangere collega kwamen samen poseren voor de foto - hun zesde collega kon helaas niet van de partij zijn.

'Het is een marathon'
De ganse dag door was er live muziek van Totally Soul (zie video onderaan), een duo dat af en toe aangevuld werd met jong talent uit het publiek om onder andere hits van Mega Mindy mee te zingen. 'Voor ons is het een marathon', zegt zangeres Suzy, 'Wij spelen de hele dag door met elk uur een kwartiertje pauze en dat voel ik stilaan aan mijn stem'. Tussen de optredens door zorgde DJ Jean CD voor de muzikale invulling. Voor de kinderen was er ook een springkasteel voorzien en niet minder dan vier grimeurs die hun handen meer dan vol hadden.

Ook voor het goede doel
Het hele gebeuren werd dan wel gratis aangeboden, toch werd er gehoopt dat bezoekers hun appreciatie voor het initiatief toonden door vrijwillig iets in de spaarpotjes van de aanwezige Cliniclowns te steken, wat een heleboel mensen dan ook met de glimlach deden.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio