UniMO biedt werkmannen ontbijt aan op Statielei

Mortsel - Maandag hervatten de werken aan de tramlijnverlenging op de Statielei. Voor deze gelegenheid organiseerde de Unie van Mortselse Ondernemers (UniMO) een ontbijt voor de werkmannen.

Een beetje voor 9 uur op deze mooie maandagmorgen werden er door enkele UniMO-leden tafeltjes geplaatst op de nieuw aangelegde tram- en busbaan. UniMO had broodjes, koffie en bubbels voorzien voor de werkmannen ter gelegenheid van de aanvang van een nieuwe fase in de tramlijnverlenging. De arbeiders hadden duidelijk appreciatie voor deze actie.

Bedankje
'Wij organiseren dit als bedankje aan al het werkvolk dat ervoor zorgt dat deze werken goed opschieten', zegt UniMO-voorzitter Danny Van Clapdurp. 'Er zullen al wel eens winkeliers of bewoners klagen, maar dat moeten deze werkmannen gewoon over zich heen laten gaan. Al bij al zijn de meeste mensen tevreden dat het werk zo snel vordert.'

Uitzonderlijk
'Vroeger gebeurde dit soort dingen wel meer, maar de dag van vandaag is dit uitzonderlijk', vertelt projectleider Jan Hannes. 'Bij aanvang van dergelijke werkzaamheden vragen mensen tegenwoordig wanneer we weer weg zullen zijn in plaats van wat we komen doen.' Dat de werken in Mortsel snel vorderen heeft ook met een goede communicatie te maken. 'We werken in nauw contact met de winkelvereniging en het stadsbestuur, wat de werkzaamheden alleen maar ten goede komt', aldus Jan Hannes.

Foto's kunnen in groot formaat bekeken worden op mortsel.info

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio