Spartans en Stars pakken thuiszege

Spartans en Stars pakken thuiszege

Foto: Iban VdZ

MORTSEL/DEURNE - De Mortselse baseballploeg kwam het voorbije weekend weer in actie na de jaarlijkse zomerstop. De Stars moesten het opnemen tegen de Spartans uit Deurne.

Afgelopen zaterdag ging Mortsel op verplaatsing spelen tegen Deurne. De eerste innings viel er weinig te beleven. De Stars openden de score in de vierde inning, maar de Spartans maakten in dezelfde slagbeurt gelijk. Pitcher Nguyen Boulet kon diezelfde inning erger voorkomen, maar in de volgende slagbeurt liepen de Spartans uit tot 3-1. In de achtste inning maakte Deurne er 4-1 van met een homerun. Mortsel kon nog terugkomen, maar raakte niet verder dan 4-3.

Zondag konden de Stars rekenen op werper Ryan Van Spronsen, die duidelijk in vorm was. Na de eerste inning stond Morsel al 3-0 voor. Ook in de volgende inning konden de Stars profiteren van het mindere pitchwerk van de Spartans en liepen verder uit tot 5-0. Deurne knokte terug in de vierde inning, maar kon niet verhinderen dat Mortsel in de volgende slagbeurt nogmaals scoorde. Ryan Van Spronsen wist de Spartans af te houden en de Stars pakten een 6-2 thuiszege.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio