Leuvense Persclub bijt zich vast in verkiezingen

Leuven - De Leuvense Persclub, die de belangen behartigt van de Leuvense journalisten, lanceert naar aanleiding van de verkiezingen een eigen website.

Op www.leuvensepersclub.com wordt heel wat Leuvens verkiezingsnieuws gebundeld. Momenteel is er slechts een pagina zichtbaar. Vanaf 15 augustus staat de volledige site online. Tot in de week voor de verkiezingen verschijnt er wekelijks een nieuwsbrief over een bepaald beleidsdomein. De eerste gaat over de politieke situatie in Leuven.

Verder vind je er binnenkort alle informatie over de partijprogamma’s, kandidatenlijsten, persmededelingen en dergelijke. Ook aan de verkiezingsmemoranda van organisatiesen wordt aandacht besteed. De website maakt bovendien plaats voor columns van specialisten en de resultaten van enquêtes over wat de Leuvenaar denkt over het beleid.

De Leuvense Persclub informeert de kiezer niet enkel via de digitale weg. Op 12 oktober organiseert ze om 20 uur in de Minnepoort een lijsttrekkersdebat. Op de gastenlijst prijken Louis Tobback (SP.A), Carl Devlies (CD&V), Rik Daems (Open VLD), Danny Pieters (N-VA), Fatiha Dahmani (Groen) en Hagen Goyvaerts (Vlaams Belang). Knack-redacteur Walter Pauli is moderator van dienst.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio