Els Bouckaert is nieuwe voorzitter UniMO

Els Bouckaert is nieuwe voorzitter UniMO

Els Bouckaert en Danny Van Clapdurp Foto: Iban VdZ

Mortsel - De Unie van Mortselse Ondernemers (UniMO) heeft een nieuwe voorzitter: Els Bouckaert. Zij vervangt Danny Van Clapdurp die na tien jaar trouwe dienst, waarvan zeven jaar als voorzitter, een stapje opzij zet.

Danny Van Clapdurp begon eind 2002 bij de Mortselse middenstandsvereniging, die toen nog KoMo 2000 heette. Aanvankelijk verzorgde hij de PR en organiseerde mee de activiteiten van de vereniging. In 2005 werd hij voorzitter en twee jaar later werd op zijn initiatief UniMO opgericht, een overkoepelend orgaan voor alle Mortselse middenstandsverenigingen.

In al die jaren zette Van Clapdurp zijn schouders onder verschillende projecten, zoals de ontbijtboulevard, Feest Op Straat, Kerst@Mortsel en onlangs de petitie tegen het nieuwe parkeerbeleid. Van Clapdurp vindt nu dat het tijd is om de fakkel door te geven: 'Tien jaar is een hele periode en misschien is een aflossing van de wacht nog zo slecht niet.' Opvolgster is Els Bouckaert, bestuurslid sinds de oprichting van UniMO in 2007. Voor Bouckaert zal het even wennen worden, maar ze kan wel nog op de raad van de ex-voorzitter rekenen. 'Ik blijf voorlopig nog bestuurslid van UniMO', licht Van Clapdurp toe, 'zo kan ik Els bijstaan, mocht dat nodig zijn.'

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio