10de CDG-CUP Chiro De Ginste

KSA Bokken winnen 10de CDG-CUP

KSA Bokken winnen 10de CDG-CUP

Foto: Jasmien Aernout

Oostrozebeke - Chiro De Ginste organiseerde op zaterdag 10 april voor de 10de maal een minivoetbaltornooi. In de finale versloeg KSA Oostrozebeke FC Marialoop Herfstparty met 2-0.

Chiro De Ginste organiseerde op zaterdag 10 april voor de 10de maal een minivoetbaltornooi. Op de geïmproviseerde terreinen aan de Gentstraat in Oostrozebeke streden 20 voetbalteams voor de CDG-Cup. Maar liefst vijf meisjesteams verschenen op het appel en stonden hun mannetje tussen de meer en minder talentvolle mannenteams. Uiteindelijk gingen de jongens van KSA Oostrozebeke met de beker lopen. In de finale versloegen ze FC Marialoop Herfstparty met 2-0. Chiro Ruiselede strandde op de derde plaats.

Maar voor supporters en sympathisanten zorgt Chiro De Ginste altijd voor een extraatje. De Drankbeker, voor het team met het meeste aantal gekochte pintjes, was weggelegd voor het team van Café Mestdagh. Las Chicas, de vrouwelijke chiro-oudleiding ging lopen met de Fair-play beker. Ten slotte werden ook de ‘Stud’ en het ‘Keun’ van de dag verkozen. Thijs Rogge (KSA Oostrozebeke) en Evy Vynckier (Chiro De Ginste) mochten hun speciale trofee in ontvangt nemen.

Na een dag vol voetbal, zon en veel wind, kijkt Chiro De Ginste alweer uit naar hun jaarlijks Kampvuur. Dat vindt plaats op zaterdag 8 mei, ook op de weide aan de Gentstraat in Oostrozebeke.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio