Jeugdhuis Guuk organiseert eerste outdoor evenement 'Gravier'

Jeugdhuis Guuk organiseert eerste outdoor evenement 'Gravier'

Foto: jab

Gooik - Op 14 september organiseert Jeugdhuis Guuk haar eerste outdoor evenement Gravier. Van 15 uur tot middernacht kan jong en oud terecht op de nieuwe parkeerstrip achter het jeugdhuis voor zomerse house beats, gebracht door zeven lokale DJ’s

“We mikken met Gravier op zowel jong als oud”, vertelt voorzitter Samuel Billens. “Naast een grote danszone, zal er ook een chill-outzone voorzien worden, waar mensen kunnen genieten van een lekkere cocktail, een streekbiertje of een snack.” In samenwerking met enkele lokale handelaars en jeugdverenigingen, wil Jeugdhuis Guuk van Gravier een succesverhaal maken en zo haar horizonten verbreden.

“Om de overlast voor de buurtbewoners zo veel mogelijk te beperken, kregen alle omwonenden al een briefje met daarop alle praktische informatie”, aldus fuifcoach Jason Broodcoorens. “Natuurlijk zouden wij het nog fijner vinden moesten onze buren ook even langskomen.” Omwonenden krijgen van het jeugdhuis een aantal gratis drankbonnen en gratis toegang aangeboden.

Verder werkt de organisatie nauw samen met de politiediensten, de jeugddienst van Gooik en de preventieambtenaar van de politie om alles in goede banen te leiden.

Voorverkoopkaarten zijn beschikbaar bij de kernleden van JH Guuk. Wie vragen heeft, kan steeds contact opnemen met de fuifcoach Jason Broodcoorens op 0477/22.36.63 of de voorzitter Samuel Billens 0497/15.24.14.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio