Gust Goyvaert (90) krijgt verrassing: café-vrienden met muziek en geschenken

Gust Goyvaert (90) krijgt verrassing: café-vrienden met muziek en geschenken

Foto: JB

Boom - Gust Goyvaert zal zijn 90ste verjaardag niet snel vergeten. Hij werd door ruim veertig (café) vrienden verrast in zijn stamkroeg café Radio met live-muziek en geschenken.

Op maandag 17 juli is Gust Goyvaert al 90 jaar geworden. Die maandag hadden onder leiding van Paul Van Wouwe en Erwin Opdenacker alle vrienden een verrassingsfeestje in elkaar gebokst. "Spijtig genoeg kon het toen niet doorgaan want Gust was de donderdag ervoor zwaar ten val gekomen en naast wat blauwe plekken hield hij er ook een verblijf in het ziekenhuis aan over met een operatie aan de elleboog. Spijtig...maar uitstel is geen afstel. We konden het met zijn allen geheim houden en dus werd het feestje met het klaarliggende scenario afgelopen maandag gehouden, ook al is hij nog niet helemaal de oude", legt Erwin Opdenacker uit.

Gust is iemand die snel voor wat gelach kan zorgen en 'zwanzen' zoals hij het zelf noemt, kan hij als de beste. Zichtbaar geëmotioneerd nam hij de blijken van vriendschap gretig in ontvangst. Even zat de goedlachse en steeds zwanzende Gust er wat stiller bij. Alle (café)vrienden legdne samen voor zestig bonnetjes, goed voor evenveel pintjes en drie bonnen van elk 50 euro waarmee hij verderop in het restaurant Salpicon uit eten kan gaan.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio