Van een naar drie personen op winkelvloer: Optiek Goormachtigh herlocaliseert en breidt uit

Van een naar drie personen op winkelvloer: Optiek Goormachtigh herlocaliseert en breidt uit

Foto: jb

Boom - Carine Goormachtigh opent dit weekend officieel de deuren in de Antwerpsestraat 2. Niet alleen de winkeloppervlakte neemt gevoelig toe. Het personeelsbestand stijgt van een naar drie.

Opticien/optometrist Carine Goormachtigh (56) nam 27 jaar geleden op de Markt in Boom een bestaande optiek over. De zaak is dan ook tot ver over de grenzen van Boom bekend. "Omdat dochter Eline (22) inmiddels is afgestudeerd als opticien/optometrist zocht ik naar een pand om te kunnen uitbreiden. Wie zoekt die vindt en de hoek van de Antwerpsestraat en Blauwstraat wordt voortaan onze vaste stek", legt ze uit. Van het een kwam het andere en petekind Maxine (26), die marketing heeft gestudeerd, wou graag eveneens de winkel versterken. Ze studeerde inmiddels bij voor opticien.

"Door deze uitbreiding hebben we natuurlijk meer opportuniteiten. Zo hebben we geïnvesteerd in een nieuw oogmetingstoestel en in een installatie om zelf onze glazen te slijpen. Dat levert voor de klant een vele betere service en heel wat tijdwinst op", weet Carine Goormachtigh. Naast heel wat nieuwe (top)merken in het assortiment, gaan ze zich ook meer toeleggen op het segment van de contactlenzen.

Vrijdagavond 8 juni gaat de zaak open voor de genodigden en op zaterdag 9 juni en zondag 10 juni houden ze opendeurdagen. Zaterdag kan u er terecht van 9.30 tot 18u. Tussen 14 en 16u kan u er special guest Eline De Munck (Odette Lunettes) ontmoeten. Zondag is de zaak geopend van 11 tot 17u. http://www.optiekgoormachtigh.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio