Maandag 13 augustus vanaf 18u

Zomerconcerten pakken uit met speciale Kids Editie

Zomerconcerten  pakken uit met speciale Kids Editie

Foto: jce

Erpe-Mere - De 3de avond van de gratis Zomerconcerten is een speciale Kids Editie.

" Het wordt weer een mix van zomerse ambiance en gezelligheid, frisse drankjes & lekker eten en natuurlijk opnieuw enkele fantastische artiesten" aldus organisator Peter D'Herde.

Programma
17u: Opening kinderdorp met schminkstand, airbrush tattoo, springkastelen, trampolines, klimtoren en zwiermolen

18u: Opening VIP-tent met tapasbuffet

18u: Kidsparty met DJ Zina

19u: Optreden Sima (finalist The Voice)

20u: Optreden De KetnetBand - live

22u: Optreden Michiel De Meyer (winnaar Steracteur/Sterartiest) - live

Food & drinks

Ook deze keer is er weer lekker eten te verkrijgen op de Zomerconcerten Erpe-Mere. Maar liefst 6 foodtrucks met een uitgebreid assortiment zorgen er voor dat de keuze weer moeilijk wordt. En uiteraard is er ook weer plaats voor het ijsjeskraam van Delicioso. Aan de togen kan je frisdrank en bier krijgen en wie wil kan ook deze keer weer genieten van dat tikkeltje extra aan de wijn- en cavabar en de Gin Truck van Cockneys Gin.

Veilig naar de Zomerconcerten Erpe-Mere
Naar de Zomerconcerten Erpe-Mere kom je bij voorkeur te voet of met de fiets. Wie toch met de wagen komt, kan best parkeren op de pendelparking (naast oprit E40). In samenwerking met Gemeente Erpe-Mere voorzien we tussen 18u en 24u een gratis shuttlebus die de hele tijd over en weer naar Domein Steenberg rijdt vanop de pendelparking.

Wedstrijd: zoek de strandstoel en win VIP-tickets
Zondag 12 augustus om 14u wordt op de Facebookpagina van de Zomerconcerten Erpe-Mere een foto van een locatie in Erpe-Mere gepubliceerd waar de strandstoel staat. Wie als eerste in de strandstoel zit, wint een fantastisch prijzenpakket van de Zomerconcerten Erpe-Mere: 2 x VIP-arrangement voor maandag 13 augustus, een reischeque van 50 euro van Reizen De Lathauwer en een bon van 50 euro voor restaurant Gozar.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio