Wie maakt en bakt de beste appeltaart van Haspengouw?

Wie maakt en bakt de beste appeltaart van Haspengouw?

Wie maakt en bakt de beste appeltaart van Haspengouw Foto: Jozef Croughs

Sint-Truiden - Vind jij dat je de beste appeltaart bakt of vinden je vrienden jouw taart hemels? Schrijf je dan voor donderdag 5 april in via info@nieuwscafe.be. 't Nieuwscafé in Sint-Truiden gaat op zoek naar de lekkerste appeltaart van Haspengouw. Gemaakt met appelen uit eigen streek.

Op zondag 8 april nodigen we alle hobbyisten appeltaartbakkers uit om hun taart te presenteren aan onze vakjury. De winnaar gaat naar huis met mini maar mixer van Kitchenaid geschonken door Home & Co by Pierard (twv 599 euro!!!)

Het winnende recept zal gedurende een maand op de dessertkaart van het Nieuwscafé komen te staan. Alle deelnemers krijgen een goodiebag en alle bezoekers en sympathisanten worden in de watten gelegd, want ze mogen alles gratis proeven en ontvangen het kookboek ‘Appelen & Peren, koken met Haspengouws goud!’ van Hilde Vautmans - schepen van fruit

Een jury van deskundigen, samen met alle aanwezigen de lekkerste appeltaart uitkiezen in het Nieuwscafé in Sint-Truiden. Met tal van randactiviteiten wordt deze wedstrijd een groot appelfeest.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio