CV-dokter in de bib op woensdag 30 december

© advice.milkround.com

Sommige werkzoekenden hebben het moeilijk om zich te verkopen op de arbeidsmarkt; soms krijgen ze zelfs de kans niet om op gesprek te gaan. Gemeente De Pinte wil hier een hulpmiddel uittesten, namelijk het aanreiken van een professioneel klankbord, via het uitnodigen van een ‘cv-dokter in de bib’. De sessie richt zich niet alleen tot mensen die werkloos zijn maar ook tot wie nieuwe dromen waar wil maken.

jdd

In de kerstvakantie krijgt de BIB van De Pinte bezoek van de cv-dokter. Christine Bonheure gaat met jou op zoek naar dat tikkeltje extra; een aantal woorden waardoor precies jouw brief eruit springt, iets wat je persoonlijkheid in de verf zet, waarmee je durft en overtuigt.De cv-dokter bekijkt in een kort gesprek uw cv en motivatiebrief.

Wat brengt u mee? Uw cv en motivatiebrief, eventueel een voorbeeldadvertentie. Via een kort gesprek krijgt u enkele concrete tips om uw motivatiebrief sterker te maken, zodat uw verhaal er beter uit springt en uw kansen op een gesprek stijgen.

Wilt u graag een onbevangen klankbord met bakken schrijf- en sollicitatie-ervaring? U bent inwoner van De Pinte? Schrijf u dan in voor een gratis deelname ten laatste op maandag 28 december via 09 280 93 03 (bereikbaar tussen 9 en 12 uur) of info@sociaalhuisdepinte.be. U krijgt dan een afspraak met een concreet uur op woensdag 30 december 2015 tussen 13 en 15 uur. Het aantal deelnemers is beperkt tot zes à tien (drie à vijf per uur) voor deze eerste sessie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus