Hoboken heeft nu ook een Huis van het Kind

Hoboken - Zaterdag opende een nieuw Huis van het Kind in Hoboken. Dit werd gevierd met een buurtfeest voor jong en oud. Buurtbewoners maakten er kennis met de locatie, het aanbod en de medewerkers. Daarnaast konden ouders er samen met hun kinderen genieten van hapjes en kinderanimatie.

Het Huis van het Kind Hoboken bevindt zich aan de Oudestraat 55, 2660 Hoboken, een locatie waar ook kinderopvang OKiDO Stekelbees 36 opvangplaatsen zal aanbieden. Schepen voor kinderopvang Nabilla Ait Daoud opende de locatie voor het nieuwe Huis van het Kind Hoboken en OKiDO Stekelbees. Aansluitend was er een feestje voor ouders en kinderen uit de buurt.
 
Schepen Fons Duchateau, bevoegd voor de Huizen van het Kind, was verontschuldigd voor de opening maar hij is blij dat vanaf nu ook de gezinnen in Hoboken terechtkunnen in een Huis van het Kind. Ze kunnen er vragen stellen over kinderen en jongeren grootbrengen, ouders uit de buurt ontmoeten en kinderopvang vinden.
 
De Huizen van het Kind zijn een samenwerking tussen de stad Antwerpen, OCMW Antwerpen, Kind en Gezin, Kind en Preventie vzw, De VoorZorg Thuishulp vzw, CAW Antwerpen vzw, De Kraamvogel vzw, De Speelbrug vzw, Domo-Antwerpen vzw, Federatie van Marokkaanse Verenigingen, Gezinsbond vzw, Kindervreugd vzw en lokale partners en verenigingen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio