Funky Femma organiseert inzameling voor Baby-Nest

Funky Femma organiseert inzameling voor Baby-Nest

Foto: https://www.facebook.com/Funky.Femma.

De Pinte - Op zaterdag 27 januari houdt Funky Femma De Pinte haar volgende activiteit, ‘Bubbels voor Baby-Nest’. De jonge Femmagroep steunt tijdens haar nieuwjaarsreceptie het goede doel en is daarvoor op zoek naar praktische spullen voor kindjes van 0 tot 5 jaar: kleertjes, schoentjes, buggy's (dringend nodig!), eetstoelen, verzorgingskussens, pampers, kinderwagens, luiertassen, relaxen, bedjes, parken… Ook zwangerschapskledij is welkom, maar liefst geen speelgoed, want dat is er momenteel al meer dan genoeg.

Heb je nog baby- of kinderspullen in goede staat? Breng ze dan mee en blijf achteraf gerust voor een glaasje en een babbel! Funky Femma zorgt ervoor dat alles gesorteerd wordt en goed terecht zal komen bij Baby-Nest.

Baby-Nest is een sociale organisatie in het Gentse die hulp biedt aan (toekomstige) moeders en/of vaders, om zo de kinderen in kwetsbare gezinnen alle kansen te geven. Dit gebeurt vooral door kosteloos materiële hulp aan te bieden maar ook de daarbij horende gepaste adviezen. Meer informatie vind je op https://baby-nest.weebly.com.

Funky Femma is een jonge, pas erkende vereniging in De Pinte die verrassende en zeer uiteenlopende activiteiten organiseert voor en door vrouwen met pit. Op zaterdag 27 januari kun je kennis maken of bijpraten met de ladies van Funky Femma De Pinte! Je kan die namiddag trouwens in primeur ook hun voorjaarsprogramma ontdekken. Funky Femma kan je ook volgen op hun  Facebookpagina: https://www.facebook.com/Funky.Femma. 

Wanneer? Zaterdag 27 januari van 15u tot 18u
Waar? Blije School  Polderbos 1 in De Pinte

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio