Plussers'Impuls richt voordracht in over pijn

Plussers'Impuls richt voordracht in over pijn

Foto: www.plussersimpuls.be

De Pinte - Wat is pijn? Hoe komt het dat men pijn voelt en er ook op reageert? Zijn er verschillende soorten pijn? Kan men pijn meten? Welke behandelingen zijn er zo al? Wat is de pijnladder van de Wereldgezondheidsorganisatie? Hoe worden neurogene pijnen behandeld? Wat doet men in de pijnkliniek?

Op al deze vragen zal Dr. Luc De Colvenaer, Pintenaar, anesthesist en pijnarts-algoloog, een deskundig antwoord geven. Dit gebeurt op basis van vraag en antwoord met als moderatoren Roland Counye, Voorzitter Plussers’ Impuls en Dr. Ir. Eric De Maerteleire. De uiteenzetting wordt afgesloten met een nabespreking met een hapje en een drankje.

Plussers' Impuls, de uitgever van Pluim Magazine, wil een aanspreekpunt zijn voor de inwoners van De Pinte en Zevergem bij vragen over allerlei deeldomeinen: pensioenen, successie-planning, erfenissen, beleggingen, leningen, arbeid en ondernemen, welzijn en zingeving, aankoopbeheer, verzekeringen, ... Ze vertrekken vanuit een senioreningesteldheid, maar sluiten a priori niemand uit.

Donderdag 7 juni om 20 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis, gratis inkom

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio