Atletiek De Pinte gaat terug een aangename drukke zomer tegemoet

Atletiek De Pinte gaat terug een aangename drukke zomer tegemoet

Foto: atletiekdepinte.be

De Pinte - Ook deze zomer heeft atletiek De Pinte VZW afdeling KAAG heel wat activiteiten gepland. Het startschot wordt gegeven op zondag 24 juni.

Men begint reeds 's ochtends met de pintathlon voor kinderen tussen 6 en 13 jaar. Dit is een atletiekmeerkamp en initiatie atletiek voor zowel leden als niet-leden dat doorgaat op het sportpark Moerkensheide. Iedere deelnemer krijgt een goed gevulde goodiebag en inschrijving is volledig gratis (inschrijven via volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0lwhvjfYSnD2axkO2MAxxHG9A6RiEcMR_a9J2vhQlPXa-Ew/viewform
Schepen van onderwijs Benedikte Demunck en schepen van sport Trudo Dejonghe zullen de medailles aan de laureaten overhandigen.
Eveneens volgende zondag is er de finale test 5 km voor de start2runners editie 2018. Na een 10-weken durende periode van in totaal 30 sessies, zullen de start2runners in staat zijn om deze test van 5 km met brio af te leggen. Veel succes!
Na een drukke ochtend kan men 's middags ontspannend met een glaasje in de hand genieten van een overheerlijke BBQ (incl. aperitief en dessert) dat doorgaat in de cafetaria van het sportpark Moerkensheide met aansluitend een tombola met als hoofdprijs een fiets (inschrijven BBQ via deze link: https://docs.google.com/a/atletiekdepinte.be/forms/d/e/1FAIpQLSdDk8n4Eeh9D_UeWM9v-UKBIy_rCPqIuvyzKe_dQPHoXMsJ8Q/viewform)
Nieuw dit jaar is de uitreiking van de laureaten "steratleet 2017-2018": deze laureaten zijn niet noodzakelijk de snelste of sterkste atleten, maar eerder atleten die het meest naar de training komen, zich flink gedragen tijdens de training, zo nu en dan eens deelnemen aan indoor en outdoor wedstrijden en waarbij extra punten te verdienen zijn bij deelname aan de pintathlon van zondag 24 juni.

Later deze zomer wordt op vrijdagavond 6 juli voor de 35ste maal de avondjogging in Zevergem georganiseerd. Op zondag 5 augustus volgt dan voor de vierde keer de Moerkensheidejogging.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio