Muzikanten en huiskamers gezocht

Buffet, een muziekparcours doorheen Pintse huizen

Buffet, een muziekparcours doorheen Pintse huizen

Foto: jdd

De Pinte - Muziekschool De Pinte viert dit jaar haar vijfde verjaardag. Gemeente en Muziekschool De Pinte slaan daarom de handen in elkaar voor een unieke samenwerking: samen nodigen ze iedereen uit om op dinsdag 30 april (op de vooravond van de 1 mei feestdag) te komen genieten van een van de vele (huiskamer)concerten.

Podium voor lokaal talent

In een achttal huiskamers geven leerkrachten van Muziekschool De Pinte het beste van zichzelf, in grotere locaties bieden gemeente en muziekschool een podium aan lokaal muzikaal talent.

Dus: podiumbeest, dj, singer-songwriter, rockband, popster, kamermuzikant, douchezanger, klassiek geschoold … Stuur een mailtje naar de cultuurdienst (cultuurbeleid@depinte.be) met een korte omschrijving van de act (solo of aantal leden band, genre, versterkt of akoestisch …). Of ga eens naar het OCP (Polderbos 20, De Pinte) met je idee!

Huiskamer ter beschikking?

Woon je in De Pinte en kan je een grote locatie ter beschikking stellen? Of ken je iemand met een ruimte die kan dienen als toffe concertlocatie? Neem dan een kijkje op de website van Muziekschool De Pinte. https://muziekschooldepînte.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio