Zomer vol activiteiten bij KVC De Toekomst Borsbeke

Zomer vol activiteiten bij KVC De Toekomst Borsbeke

Voetballes in Borsbeke Foto: JDN

Herzele - De vakantie mag dan voor velen nog voor de deur staan, niet alleen de voetbalclubs uit de hogere reeksen draaien al op volle toeren, ook bij KVC De Toekomst Borsbeke gonst het deze zomer van de bedrijvigheid.

Zo staat er van 29 tot met 31 juli een zomerstage op het programma in Sportpark De Vrede. De stage staat open voor meisjes en jongens, ook voor niet-aangesloten spelertjes, van 6 tot 14 jaar. De groepen worden ingedeeld, rekening houdend met de leeftijd en het niveau van de oefeningen wordt op maat aangepast. Inschrijven kan via de website van de club.

Spelers kunnen uiteraard geen voetbalkennis en -inzicht bijgebracht worden zonder de nodige trainers. Daarom start op maandag 19 augustus een trainerscursus initiator/getuigschrift C. Die vindt wekelijks op maandag plaats. Inschrijven gebeurt via de site van Sport Vlaanderen.

En tot slot start op 8 september opnieuw module 1 van de zebravoetbalacademie. Inschrijven kan tot 1 september. Module 2 start op 12 januari 2020. De voetbalacademie staat open voor alle jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar. Inschrijven kan via de site van de club.

Alle verdere info: kvcdetoekomst-borsbeke.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio