Hans Mortelmans en Groep vrijdagavond in het OCP ten voordele van 11 11 11

Hans Mortelmans en Groep vrijdagavond in het OCP ten voordele van 11 11 11

Foto: facebook 11.11.11 de pinte

Nazareth / De Pinte - 11.11.11 De Pinte organiseert dit jaar een optreden met Zevergemnaar Hans Mortelmans en zijn Groep. Beroepshalve vindt men Hans in de bib in buurgemeente Nazareth. Met zijn Groep is hij befaamd voor hun "kussengevecht" met taal, muziek en genres: van gypsy jazz tot Tarantella, gezongen met de tongval van Wannes Van De Velde.

Hans Mortelmans & groep, dat zijn zes muzikanten die, in onveranderde bezetting al 13 jaar een hechte groep vormen, 5 platen maakten en een repertoire van 60 originele chansons onderhouden. Elk concert van deze groep is uniek: tegelijk poëtisch, ontroerend en komisch. En ook leerrijk, want Hans Mortelmans bezingt graag vergeten muzikanten (Oscar Aleman), legendarische plaatsen (El Mina) en merkwaardige histories (Penn Sardine). Vrijwel de gehele kleinkunstwereld, van Jan De Smet tot Stoomboot, werd reeds betoverd door dit eigenzinnige ensemble, dat vandaag "beter speelt dan ooit".

Wil je dat ook eens beleven en ondertussen 11 11 11 steunen, dan kan je terecht in het OCP, Polderbos op vrijdag 18 oktober om 20 uur.

www.hansmortelmans.be

www.wegwezer.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio