Win 10 tickets voor Jan De Wilde

Win 10 tickets voor Jan De Wilde

Jan De Wilde maakt CC De Fabriek onveilig op 28 december Foto: JDN

Sint-Lievens-Houtem - Op 28 december organiseert de Klim-Op Basisschool uit Bavegem een optreden van de lokale bard Jan De Wilde. Om het evenement extra in de verf te zetten, schenkt de school tien tickets weg voor dit unieke optreden.

Wie wil deelnemen aan de wedstrijd, stuurt gewoon een mailtje naar jo.dedeurwaerder@skynet.be. Dat mailtje stuurt u best voor 25/12. Op Kerstdag zal een onschuldige hand immers 10 winnaars trekken uit alle inzendingen. De winnaars worden persoonlijk verwittigd op 26/12.

Aaigemnaar Jan De Wilde staat ‘ongegeneerd’ op het podium. Witgallig zilvergrijs. Onnavolgbaar grappig maar bovenal muzikaal ijzersterk. Dankzij liedjes die tot onze culturele ziel zijn gaan behoren: ‘Joke’, ‘Een vrolijk lentelied’, ‘Walter’, ‘Eerste sneeuw’, ‘Fanfare van honger en dorst’ ... Hij komt samen met zijn ‘Vrienden’. Met de fijnste arrangementen creëren ze een intiem muzikaal bedje waarop Jan zijn kleinkunstliedjes spreidt. Met doorleefde stem, soms fluisterend, vaak debiterend, altijd overtuigend en geloofwaardig. Een live-concert van ‘meneer De Wilde’ is een feest van zachtheid, humor en sacrale stilte. Een aha-beleving voor diepgewortelde fans, een ontdekking voor prille twintigers en dertigers die Jan nu pas leren kennen. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio