Verhuis hoofdkantoor politiezone

Verhuis hoofdkantoor politiezone
Sint-Lievens-Houtem - Om de dienstverlening te optimaliseren, verhuist binnenkort het hoofdcommissariaat van de politiezone Zottegem-Herzele-Sint-Lievens-Houtem naar een nieuwe locatie. Vanaf maandag 22 juni 2009 kunt u terecht in het nieuwe politiegebouw in de Meengracht 1 in Zottegem. Om iedereen kennis te laten maken met het nieuwe gebouw, wordt op 13 september een opendeurdag georganiseerd.

In het politiekantoor te Sint-Lievens-Houtem (Edgard Tinelstraat 9 - 053-62 20 35) kunt u natuurlijk steeds terecht bij de buurtinspecteurs. Openingsuren: maandag, woensdag en vrijdag van 9 tot 12 uur, dinsdag en donderdag van 13 tot 21 uur.

Gisteren kreeg onze politiezone overigens Oost-Vlaams gouverneur André Denys op bezoek. Tijdens het werkbezoek kreeg de gouverneur een voorstelling van de werking van de politiezone. Het bezoek startte met een toelichting van het Zonaal Veiligheidsplan, gevolgd door de ondertekening van het samenwerkingsprotocol tussen de politiezone, de brandweerkorpsen en het ziekenhuis.

Daarna werd op het plein aan de Bevegemse Vijvers nog een oefening gehouden. Er werd een verkeersongeval gesimuleerd met een gekneld persoon op de drukke Europaweg (N42) tijdens de spitsuren. Bij deze interventie werden de drie disciplines (politionele, medische en brandweer) ingezet.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio