Wilrijk opent feestelijke kerstmarkt

Wilrijk - Dit weekeinde kan je in Wilrijk genieten van een feestelijke kerstmarkt. Je kan er kennis maken met verschillende plaatselijke verenigingen en daarnaast zijn er uiteraard ook de nodige jenever- en andere kraampjes om de innerlijke mens te versterken.

De feestelijkheden begonnen op het districtshuis. Daar vond de feestelijke inontvangstneming van de 27ste kerstboom plaats. 'De vzw Handel en Industrie Wilrijk is blij dat we ook dit jaar weer een prachtige kerstboom aan het district kunnen schenken', vertelt Martine De Brucker, bestuurder van HIW.

 

Ook Emil Dannemark, burgemeester van Bütgenbach, was aanwezig. 'Het is met veel plezier dat we ook nu weer één van de mooiste exemplaren uit onze regio aan Wilrijk schenken', vertelt hij. 'In de loop der jaren hebben Bütgenbach en Wilrijk een speciale band opgebouwd en die koesteren we graag.'

 

Daarna trok het gezelschap onder leiding van districtsvoorzitter Johan Peeters richting Bist. Na een optreden van de Koninklijke Harmonie St.-Bavo en VVKB De Kegelaar werd de feestverlichting aangezet en was de kerstmarkt compleet.

 

Deze 15de kerstmarkt wordt georganiseerd door de vzw Vereniging Wilrijk-Niedernhausen-Ilfeld in samenwerking met het district Wilrijk.

 

Praktische info:

Waar: De Bist, Wilrijk

Wanneer: zaterdag 10 december van 13 tot 20 uur en zondag 11 december van 13 tot 18 uur

 
Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio