Piazza dell' Arte in Koninklijk Atheneum

Dendermonde - De leerlingen van het Koninklijk Atheneum Dendermonde presenteren vandaag met gepaste trots het toonmoment van hun Piazza-projectweek, een multimediaal cultuureducatief project voor en door jongeren.

Geïnspireerd door het thema “licht” experimenteerden de 5de jaars van het Atheneum onder professionele begeleiding van Piazza dell’Arte in verschillende kunstdisciplines zoals Performance, Fotografie, Video, Grafische vormgeving, Elektronische muziek, Dans & Beweging, Animatiefilm en Monumentaal Kostuumontwerp.

De resultaten uit deze ateliers zijn stuk voor stuk originele en eigenzinnige artistieke werken waarin jeugdige creativiteit vooropgesteld wordt. Deze bruisende, kunstzinnige creaties worden komende vrijdag getoond aan een live publiek tijdens een multimediaal toonmoment, een ‘moment de gloire’ voor de jongeren.

Op vrijdag 27 april om 19u. wordt al dit werk getoond op een éénmalig en buitengewoon toonmoment met een voorstelling van de artistieke interpretaties van de jongeren.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio