Gezellige rommelmarkt in de Kloosterstraat

Hoboken - Een stralend zonnetje, grote tafels en veel leuke spulletjes: meer is er niet nodig om een geslaagde rommelmarkt te organiseren. In de Kloosterstraat hebben ze dat goed begrepen. Op zaterdag 16 juni werd de straat afgesloten en organiseerden de buren in samenwerking met Opsinjoren hun jaarlijkse rommelmarkt.

Buurman Dimitri: 'We organiseren al een vijftal jaar verschillende activiteiten in samenwerking met Opsinjoren. Deze rommelmarkt is ondertussen aan haar derde editie toe.' En zo'n rommelmarkt is ook een leuk moment om nog eens samen te komen met de buren. Overal ze je lachende en pratende buren en de bezoekers gaan tevreden naar huis met hun nieuwe aanwinsten.

'We zijn zeker niet aan ons proefstuk toe', vertelt Dimitri. 'En we komen dan ook graag samen met de buren. Zo doen we ook altijd mee met de Lentepoets, proberen we elk jaar een barbecue te organiseren en eindigen we het jaar in schoonheid met een groot winterfeest. We zullen ons hier niet snel vervelen in de straat!'

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio