Camping Louisa

Hoboken - Camping Louisa viert haar vijfde verjaardag met een affiche vol helden. U kan genieten van uitbundige hommages aan The Beatles, Elvis en Bowie. Circushelden en een vuurspektakel maken het feest compleet. Het programma ziet er als volgt uit:

woensdag 8 augustus
Not The Beatles… They are alive and from Belgium
Na een toevallige ontmoeting in Covent Garden maken de vier jongens uit Nederland en Vlaanderen hun levenswerk van de revival van Beatles-muziek.

Straattheateract: El Circo d’ell Fuego met ‘Circus revue’
Ell Circo d’ell Fuego is een Antwerps circuscollectief dat grote festivals organiseert, eigen producties maakt en een circusschool managet. Ze nodigen bevriende circusartiesten uit en vullen aan met eigen producties. Verwacht u aan een mix van acrobatie en jonglerie.

woensdag 15 augustus
Aloha from Hoboken, tribute to the King
Op 16 augustus is het 35 jaar geleden dat Elvis Presley stierf. Ter gelegenheid van deze gebeurtenis brengt The Legendary Johnny Trash zijn hele oeuvre. Hij nodigde bekende gastmuzikanten uit waaronder Alex Agnew, Guido Belcanto, Paul Michiels, Roland Van Campenhout, Willy Willy, Pieter Embrechts en Patrick Ouchène. Zij brengen hun lievelingsnummer in een eigen versie.

woensdag 22 augustus
Electro swing met Swingrowers (IT), DJ Dunya en Lindy Hop show
Verschillende muzikanten gaan aan de slag met elektronische beats en de typische swing jazzmuziek uit de jaren dertig. Eerst brengen de Lindy Hop dansers en Charlie en Ston een geweldige vaudeville-act. Uit Palermo verwelkomt u de live electro swing van de Swingrowers. DJ Dunya sluit de avond af met een mix van elektronische beats en vrolijke swingmuziek uit de jaren dertig.

Vuurspektakel Kompanie ofwel met ‘Flam & co’
Dit vuurspektakel sleept u mee in een theatraal gebeuren van een stierengevecht. Een half uur spanning met muziek en gesynchroniseerd vuur.

woensdag 29 augustus
Major Tom, a Bowie tribute
Met respect zet Major Tom zijn tanden in het allerbeste van David Bowie. Verwacht geen zoveelste cover- of tributeband. Dit is een totaalspektakel dat u terug in de gouden tijd van de jaren zeventig en tachtig katapulteert.

Straattheateract: El Circo d’ell Fuego met ‘Circus revue’

Camping Louisa praktisch:
Wanneer: woensdag 8, 15, 22 en 29 augustus, vanaf 20 uur
Waar: park Sorghvliedt
Prijs: gratis
Meer info: tel. 03 292 65 30 of uithuishoboken@stad.antwerpen.be

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio