LRV Meise-Wolvertem verwacht opnieuw 500 deelnemers en honderden toeschouwers op paarden- en ponytornooi in Imde

Meise / Merchtem / Grimbergen - Op 8 juli was het paarden- en ponytornooi in Imde opnieuw een voltreffer. Maar nu zondag 15 juli is er de tweede wedstrijddag van het groots paarden-en ponytornooi in Imde. Ruitervereniging LRV Meise-wolvertem pakt opnieuw uit met een goedgevuld programma bestaande uit spannende wedstrijden in verschillende disciplines dressuur, springen en pony-spelen.

Pony Kommandant LRV Meise-Wolvertem Valérie De Knop: "Per wedstrijddag zullen we een 500-tal deelnemers uit Vlaanderen ontvangen en ook honderden kijklustigen zullen opnieuw de weg naar Imde vinden, waar deze wedstrijd traditioneel doorgaat. De ruiters zullen het tegen elkaar opnemen op verschillende wedstrijdniveaus, dit zowel in springen als dressuur." 

De Landelijke Rijvereniging (LRV) Sint-Elooi Meise-Wolvertem ontstond op 5 januari 1983 door 23 gedreven leden in Meise. "LRV Meise-Wolvertem is fier op zijn werking die gestoeld is op passie voor paarden en pony's, vrijwillige inzet en vriendschap.
Heel veel vrijwilliggers zullen met plezier de bezoekers ontvangen op de Vier Eiken in Imde. Het tornooi is doorlopend van 8u30 tot 18u00 en het feestprogramma start om 14u30", aldus nog De Knop.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio