Pop-up bar in het abdijpark

Pop-up bar in het abdijpark

De socialisten houden zondag een pop-up bar open in het abdijpark. Foto: if

Geraardsbergen - SP.A pakt op zondag 21 mei uit met we een pop-up bar in het park van de Sint-Adriaansabdij om zo de aandacht te vestigen op de geplande renovatie van het domein.

"Al enkele jaren staat de vernieuwing van het Abijpark in Geraardsbergen op de agenda. Het masterplan, dat de gehele vernieuwing van het park omvat, bevat echter geen cafetaria." Dat is een spijtige zaak volgens de socialisten.

“Vele Geraardsbergenaars herinneren zich de vroegere cafetaria in het park nog en denken met veel nostalgie terug aan deze cafetaria” zegt Emma Van der Maelen, voorzitter van SP.A. “We willen alle Geraardsbergenaars dan ook de kans geven om te genieten van een drankje in hun abdijpark en al weg te dromen over hoe het domein er in toekomst zou kunnen of zelfs zou moeten uitzien."

"Iedereen is dan ook op zondag 21 mei van 14 tot 16 uur welkom op de restanten van de vroegere cafetaria. Wij voorzien alsvast een drankje om mensen letterlijk en figuurlijk te laten proeven van ons mooi abdijpark” besluit Emma Van der Maelen. “We vragen wel dat mensen zelf een klapstoel en/of tafeltje zouden meebrengen”.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio