5de editie van "Vrienden van Digno Garcia"

5de editie van "Vrienden van Digno Garcia"

Miguel Fernandez & The Gypsy Guitars Foto: if

Geraardsbergen - Op zaterdag 24 februari is er de 5de editie van "Vrienden van Digno Garcia", een avond vol muziek met tussendoor fijne hapjes. Diego Garcia, zoon van Digno, nodigt enkele befaamde muzikanten uit die de deuntjes van Digno gaan vertolken.

Zaterdag 24 februari komen de liefhebbers van de muziek van Digno Garcia samen in Villa Wilson. "De vorige edities van 'Vrienden van Digno Garcia' waren telkens een schot in de roos" zegt Diego. "De combinatie van de prachtige muziek en het uitstekende diner zorgden voor veel lovende reacties en een uitverkochte zaal."

"Het wordt opnieuw een ode aan Digno Garcia, de legendarische Paraguayaanse harpspeler en componist die wereldberoemd werd met onder meer hits als Guantanamera en La Felicidad. Digno woonde in Geraardsbergen waar hij samen met zijn echtgenote Vera zijn succesvolle muzikale carrière verder ontwikkelde."

"Voor deze editie nodige we Miguel Fernandez & The Gypsy Guitars uit die op een virtuose manier alle hits van The Gypsy Kings brengen. Ook wilden we er graag de Nederlandse harpspeler Bart Henning bij die eind oktober 2017 een pakkend harpoptreden gaf bij de inhuldiging van het harpmonument bij het graf van Digno en Vera."

"Na deze live-optredens is er een afterparty met good old-times music" besluit Diego. Wie erbij wil zijn op de 5de editie van "Vrienden van Digno Garcia" kan bellen naar 0477/844 968 of mailen naar diego.garcia@telenet.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio