Johan Piron trekt de lijst voor N-VA

Johan Piron trekt de lijst voor N-VA

Foto: if

Geraardsbergen - Johan Piron is de lijsttrekker voor N-VA Geraardsbergen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ilse Roggeman staat op de tweede plaats en Filip Schotte is de lijstduwer.

De ploeg wordt getrokken door het lijsttrekkersduo Johan Piron (1) en Ilse Roggeman (2). Huidig fractieleider in de gemeenteraad Johan Piron (Viane) is jurist en management consultant en was professor aan de Business School van de Universiteit van Zuid-Afrika. Ilse Roggeman (centrum) is gemeenteraadslid, secretaris van het arrondissementeel bestuur en werkzaam in het OCZ Sint-Vincentius te Viane.

De lijst wordt aangevuld met Steven De Boe (Ophasselt), Caroline Tondeleir (Nieuwenhove), Bart De Muynck (Viane), Elmire Borremans (Nederboelare), Gabriël Schaut (Viane), Joeri Vos (Nederboelare), Marjolein Van De Sompel (Viane), Werner De Nooze (centrum), Myrèse Sauvage (Viane), Patrick Coone (Overboelare), Erik Leirens (Schendelbeke), Melanie Vander Poorten  (Goeferdinge), Erwin De Mulder (Ophasselt), Rita Pauwels (centrum), Léonce Wets-Legrand (Zandbergen), Christel Walraevens (centrum), Xerxes De Bièvre (centrum), Lucia De Backer ( Zarlardinge), Nancy Vos (centrum), Dimitri Verbeken (centrum), Luc Swartebroeckx (Viane) en Krista Ogiers (Overboelare).

"Ook jong geweld is goed vertegenwoordigd met Sarah-Amilia Derijst (Nederboelare), Sarah De Mulder (Ophasselt), Valérie Spijker (Nieuwenhove), Mathias De Smet (Grimminge), Maxime Andries (Grimminge) en Sybren Verhoeven (Goeferdinge)."

De lijst wordt geduwd door Filip Schotte (Zarlardinge) . Filip is zelfstandig krediet- en verzekeringsmakelaar en daarnaast ook zeer actief in het socio-culturele leven.

"N-VA Geraardsbergen is ervan overtuigd met deze gemotiveerd ploeg een goed resultaat te kunnen behalen in oktober."

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio