Lions Club schonk zitbanken en een "blijfstoel"

Lions Club schonk zitbanken en een "blijfstoel"

De Lions hadden een blijfstoel in petto voor De Mozaïek. Foto: if

Geraardsbergen - Lions Club Geraardsbergen sloot het werkingsjaar af met nog twee schenkingen: er waren zitbanken voor het OZC in Viane en een "blijfstoel" voor de school De Mozaïek uit Geraardsbergen.

Lions Club zorgde in het Opvang en Zorgcentrum (OZC) Viane voor tien zitbanken in de nieuw aangelegde tuin.  "Dit zorgt ervoor dat bezoekers en gasten rustig een wandelingetje kunnen maken en genieten van een rustpauze op één van deze banken. Een initiatief dat heel enthousiast werd onthaald door de directie en vooral de gasten van het OZC." 

En voor de kindereen van de buitengewone basisschool De Mozaïek in Geraardsbergen werd er een blijfstoel aangekocht. "Een blijfstoel is een verrijdbaar zithuisje voor kinderen met een motorische onrust. De stoel biedt veiligheid en geborgenheid aan het kind, zodat hij tot rust kan komen.

In september starten de Lions hun 56ste werkjaar in Geraardsbergen.  "Een groep van 41 enthousiaste leden gaat dan verder aan de slag en koestert opnieuw hoge ambities om hulp te bieden waar nodig en mogelijk. Onze activiteiten om fondsen te werven spelen hier een heel belangrijke rol.  Op 20 oktober gaat ons event 'Lions Dine&Dance' opnieuw door in de Spiraal en in december trachten we traditioneel zoveel mogelijk kerstrozen te verkopen in de streek."

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio