Scholengroepdirecteur Luc De Both met pensioen

Scholengroepdirecteur Luc De Both met pensioen

Luc De Both en Isabelle Truyen. Foto: if

Geraardsbergen - Luc De Both, algemeen directeur van Scholengroep 20 Zuid-Oost-Vlaanderen, gaat met pensioen. De groep omvat scholen in Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Zottegem, Zwalm, Brakel, Geraardsbergen en Zandbergen. Isabelle Truyen volgt hem op.

Luc is een geboren en getogen Zottegemnaar die na een loopbaan als leraar geschiedenis al snel directeur is geworden. Na aanstellingen als directeur in Lokeren en aan het paramedisch instituut in Ronse is hij vanaf 1 januari 1997 naar het atheneum Zottegem KAZ gekomen om er gedurende 9 jaren directeur te zijn.

Al snel werd Luc De Both ook aangesteld als coördinerend directeur van het secundair onderwijs voor de Scholengroep 20 die zijn kantoren heeft in Geraardsbergen. Vanaf 2006 is Luc volledig overgestapt naar de Scholengroep 20 als algemeen directeur van alle scholen van het GO! onderwijs in Zuid-Oost-Vlaanderen. Scholengroep 20 biedt onderwijs aan meer dan 6.000 leerlingen in de regio en stelt ongeveer 800 personeelsleden te werk.

Hij wordt nu opgevolgd door Isabelle Truyen die hem eerder reeds heeft opgevolgd als directeur van het KAZ en als coördinerend directeur van het secundair onderwijs. "De Scholengroep 20 gaat verder op het positief elan en wil inzetten op het verder blijven aanbieden van een kwaliteitsvol en vooral toekomstgericht onderwijs."

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio