Viane viert vier dagen kermis

Viane viert vier dagen kermis

Foto: if

Geraardsbergen - Viane Viert vzw heeft in samenwerking met de stad Geraardsbergen, plaatselijke zelfstandigen en verenigingen opnieuw een kermisweekend boordevol activiteiten en evenementen op poten gezet. Viane gaat vanaf vrijdag 14 september vier dagen uit de bol.

"Ons feestcomité viert zijn tiende verjaardag" zegt Robin De Roeck van het organiserende Viane Viert. "Speciaal voor dit jubileum hebben we dan ook een extra financiële inspanning geleverd. Het optreden van Paul Severs in 2016 was zo’n geweldig succes dat wij hem hebben uitgenodigd om zondag opnieuw het beste van zichzelf te geven in Viane. En daarna is het de beurt aan Garry Hagger, een man met een fantastische stem die vast en zeker het Vianeplein in beweging zal zetten. Ambiance gegarandeerd dus op kermis Viane!"

"Na de traditionele Handjesworp zal dé vaste waarde van het kermisprogramma, The Friends Collection, de avond afsluiten met een swingend en rockend optreden. Wij durven jullie dus nu al te garanderen dat er stevig gedanst en ‘gevierd’ zal worden op zondag 16 september."

"Er is overigens een nieuwe activiteit namelijk de loopwedstrijd voor kinderen van 6 tot 12 jaar op het domein van het Kasteel van Viane."

Kermisprogramma met activiteiten van 14 tot 17 september via Facebookpagina van Viane Viert.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio