"Hunnegemfeesten waren een succes"

"Hunnegemfeesten waren een succes"

Foto: if

Geraardsbergen - "De tweede editie van de Hunnegemfeesten in en rond de voormalige priorij in de Gasthuisstraat was een voltreffer" zegt initiatiefnemer David Larmuseau.

"Begenadigd door het goede weer telden we vele honderden bezoekers" legt Larmuseau uit. "Vooral de muzikale omlijsting, de diverse activiteiten, de nieuwe musea, de verpleegsterschool en de activiteiten van de basisschool Hunnegem konden rekenen op veel belangstelling."

"Ook de kinderanimatie en de workshops met ambachten kenden veel bijval. Zeer gesmaakt waren de muziekoptredens in het pandhof en op de feestweide. Die stonden in het teken van de viering van één jaar Eclips tv.  Sterk gewaardeerd waren ook de deelname van de basisschool Hunnegem en verpleegschool Sint-Augustinus."

"Grote belangstelling kregen ook de twee musea die de voorbije maanden hun deuren openden. Dat zijn naast HUGE, het Museum Hunnegem Geraardsbergen, ook het Museum en Archief van de Vlaamse Film (MAVF). Wegens de unaniem positieve reacties komt er volgend jaar een derde editie van de Hunnegemfeesten" besluit Larmuseau.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio