De Zondagslopers van Boelare lopen tegen kanker

De Zondagslopers van Boelare lopen tegen kanker

Foto: if

Geraardsbergen - Het team "De Zondagslopers van Boelare" schaart zich achter de strijd tegen kanker en loopt op 24 maart 2019 in Antwerpen met twee teams de "100 km voor Kom op tegen Kanker".

"De 100 km-run voor Kom op tegen Kanker is een uniek loopevenement ten voordele van kankeronderzoek, waarbij De Zondagslopers van Boelare minstens 5.000 euro bij elkaar dienen te sprokkelen dat volledig naar de strijd tegen de ziekte gaat. We worden jammer genoeg al te vaak geconfronteerd met deze ziekte en haar gevolgen."

De Zondagslopers van Boelare steunen kan op diverse manieren. Bij de teamleden zijn er steunkaarten te koop aan 2,5 euro per stuk waar leuke tombolaprijzen mee te winnen zijn. Iedereen is ook welkom op de georganiseerde cava loop- en wandeltocht op zaterdag 17 november. Meer informatie vind je binnenkort op de Facebookpagina "De Zondagslopers van Boelare voor Kom op tegen Kanker" of via de Instagram account.

"Ongetwijfeld spotten jullie De Zondagslopers van Boelare in het straatbeeld tijdens één van de wekelijkse trainingen. Zoals de groepsnaam reeds doet vermoeden ‘op zondag’ in en rond (Over)boelare. Met dank aan de sponsors Jan Coessens transport, Publisign lichtreclame, Eska reizen, Dell EMC en vastgoedkantoor Casa Vista zijn ze alvast goed op weg om de nodige fondsen te werven. Uiteraard is ieders steun meer dan welkom!"

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio