Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen wordt gouden sponsor van Make-A-Wish

Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen wordt gouden sponsor van Make-A-Wish

Foto: if

Geraardsbergen - Het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen wordt gouden sponsor van Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen en verkoopt snoep voor het goede doel tijdens De Warmste Week.

"Heel trots zijn we om te kunnen vertellen dat we wensleverancier zijn geworden van Make-A-Wish België-Vlaanderen. Een prachtige organisatie die hartenwensen van kinderen met levensbedreigende ziekten vervult en hun een onvergetelijke dag bezorgt" klinkt het enthousiast bij het Neutraal Ziekenfonds.

"Het motto van Make-A-Wish is dat ieder kind uniek is. Volledig in lijn met onze 'allemaal neutraal visie' is dit partnerschap een vanzelfsprekend engagement en geen hol begrip. Een ontmoeting met een bekende Vlaming of een prinsessen dag beleven? Alles staat in het teken van hun droomdag. En dat laat niemand onberoerd."

"Het is mooi dat wij kunnen bijdragen aan een moment van geluk voor deze kinderen en hun familie. Geluk en een lach zijn een sterk medicijn", aldus Wim Van Hecke, CEO Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. "We hopen dan ook de droom van zoveel mogelijk kinderen te kunnen waarmaken. Door het organiseren van solidariteitsacties steunen we met tal van collega’s dit goede doel. En jij kan daarbij helpen!"

Het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen geeft zich volledig tijdens De Warmste week van Studio Brussel. Tot 21 december kan je in de nzvl hoofdkantoren snoepzakjes aankopen voor 5 euro per stuk, ten voordele van Make-A-Wish België-Vlaanderen. "Op 8 december kan je ook snoep kopen tijdens de wekelijkse zaterdagmarkt in Aalst én dit onder het motto: met voldoende fruit, groenten én beweging is een zoete zonde wel ok!"

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio