Rederijkerskamer Sint-Pieter Vreugd en Deugd speelt "Schafttijd"

Rederijkerskamer Sint-Pieter Vreugd en Deugd speelt "Schafttijd"

Foto: if

Geraardsbergen - De Koninklijke Rederijkerskamer Sint-Pieter Vreugd en Deugd pakt uit met "Schafttijd", een tragikomedie van Paul Coppens in een regie van Myriame Arys.

Gaston (gespeeld door Denny Imbo) en Willy (een rol van Koen Vanlimburg) zijn heel hun leven lang goede vrienden geweest. Ze liepen samen school, waren samen bij het leger en hebben nadien altijd samen gewerkt. De schafttijd was voor hen het hoogtepunt van de dag. Dan konden ze elkaar hun problemen vertellen en dromen verklappen. Nu is het echter crisis in de bouw.

Wie het vervolg van het verhaal wil weten kan bij de leden of aan de kassa een kaart kopen, die kosten 10 euro en reserveren is verplicht want de plaatsen per voorstelling zijn beperkt. Reserveren kan via tel. 0473/85.30.61. De Rederijkerskamer is ook op Facebook te vinden via "www.facebook.com/RederijkerskamerGeraardsbergen".

Opvoeringen in het Koetshuis (ingang via de Abdijstraat), op vrijdag 22 maart om 20 uur, zaterdag 23 maart om 20 uur, zondag 24 maart om 15 uur en maandag 25 maart om 20 uur.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio