Kunstenaar Antoon Torrekens houdt open atelier

Kunstenaar Antoon Torrekens houdt open atelier

Foto: if

Geraardsbergen - Kunstliefhebbers zijn vanaf zaterdag 30 november welkom in het atelier van Antoon Torrekens in Zandbergen. Hij toont er onder meer zijn sculpturen, artistieke foto's en schilderijen. Bezoekers kunnen er in artistieke dialoog gaan met de kunstenaar.

Antoon Torrekens is al meer dan veertig jaar artistiek bezig. Hij geeft zijn ideeën vorm in beelden in brons of kunststof, schilderijen en artistieke foto's. De erotiek en sierlijkheid van het vrouwenlichaam vormen de rode draad doorheen het omvangrijke oeuvre van Torrekens.

Hoe die werken tot stand komen, dat kan men zelf ontdekken tijdens de open atelierdagen waar Antoon en echtgenote Lydia de bezoekers in eigen huis ontvangen. Een ontdekkingsreis door de verbeeldingswereld van Antoon, een universum dat hij al enkele decennia met passie aan het uitbouwen is.

De kunstenaar is allesbehalve uitverteld, dat zal duidelijk worden tijdens de open atelierdagen waarbij men kennis kan maken met de meest recente artistieke realisaties van Antoon. Het gaat dan om sculpturen in brons, acryl one, keramiek en schilderijen. Er staat ook beschilderde fotografie tentoon, op canvas of paneel uitgevoerd.

De expo in het atelier aan de Beekstraat 26 te Zandbergen opent op zaterdag 30 november, men kan er terecht van 14 tot 20 uur. Antoon opendeurt ook nog op zondag 1 december en de daaropvolgende weken telkens nog op zaterdag en zondag tot 22 december. Steeds toegankelijk van 14 tot 19 uur.

Info op www.antoontorrekens.be en de Facebookpagina van de artiest.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio