Eerste prijs voor Abtenhuis op Horeca Awards

Eerste prijs voor Abtenhuis op Horeca Awards

Foto: if

Geraardsbergen - Restaurant Abtenhuis behaalde een eerste plaats op de Belgium Horeca Awards in de categorie 'Beste Personeelsteam'. “Ons restaurant is vakmanschap én teamwerk. Daarom is deze Award een grote opsteker voor elke medewerker" zegt Balt Van Onacker (24), uitbater van het Abtenhuis.

Het Abtenhuis werd tweede in de categorie "Klantvriendelijkste Belgische allround restaurants", werd eveneens tweede bij de "all-over award beste nieuwkomer" en haalde de eerste plaats bij de "all-over award beste personeelsteam."

"Ik prijs mij gelukkig met ons enthousiaste team" zegt Balt. Hij dankt ook zijn moeder die hem de knepen van het vak leerde. "Service en onthaal draagt het Abtenhuis hoog in het vaandel. Sinds het Abtenhuis de benedenverdieping van het historische Abtenhuis opnieuw tot leven wekte, is dit restaurant een referentie in de buurt en daarbuiten."

"We willen onze klanten bedanken want zij maken ons tot wie we vandaag zijn. Het is een plezier om ons cliënteel op deze mooie locatie te mogen verwennen. We vinden het belangrijk om ook ambassadeur te zijn van Geraardsbergen.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio