Middenschool naar Beneluxfinale van First Lego League

Middenschool naar Beneluxfinale van First Lego League

Foto: if

Geraardsbergen - Een team van de Middenschool Geraardsbergen stoot door naar de Beneluxfinale van de First Lego League (FLL), een wedstrijd waarin jaarlijks meer dan 200.000 jongeren van overal te wereld het hoofd bieden aan de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

"In de wondere wereld van Lego is geen plan te spectaculair. Hetzelfde geldt voor de First Lego League, een wedstrijd waarin jaarlijks meer dan 200.000 jongeren van overal te wereld het hoofd bieden aan de maatschappelijke uitdagingen van morgen."

"De Middenschool van Geraardsbergen nam deel aan de regiofinale in Kortrijk. In totaal streden ze samen met 40 teams voor een Benelux finaleplaats in Breda. Ze konden de jury overtuigen met hun robot waarmee ze de Award voor Mechanisch Robotontwerp in de wacht sleepten."

Het maatschappelijk project en hun algemene prestaties tijdens de wedstrijd zorgden ervoor dat ze op de derde plaats belandden en hiermee een ticket kregen voor de Benelux finale in Breda op 25 januari volgend jaar. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio