Drie zotternijen van Molière

Garamondi speelt 'Huwelijksperikelen'

Garamondi speelt 'Huwelijksperikelen'

De bonte bende van Garamondi. Foto: if

Geraardsbergen - Molière is een god in de theaterwereld dankzij klassiekers zoals 'De burger edelman'. De Fransman had ook oog voor de ups en downs van het huwelijksleven en hij schreef er drie minder bekende zotternijen over die nu door Garamondi Teater worden opgevoerd.

Onder de noemer 'Huwelijksperikelen' zet Garamondi de zotternijen 'Het gedwongen huwelijk', 'Sganarelle' en 'Scapin's zotte streken' op de scène. Deze drie korte stukken zijn voor het eerst vertaald naar het Nederlands en worden nu in primeur gebracht door Garamondi.

De regie wordt gevoerd door Sabine Reifer, de Nederlandse vertaling is van de hand van Sabine Reifer en Eddy De Winter.

Acteurs zijn Stefaan Van Der Stricht, Jan Delbecque, Patrick Erauw, Nora Cordier, Benjamin Lancksweerdt, Ronald Ketsman, Kerry Herregodts, Christian Ketsman, Carine Claus, Marjolein Lancksweerdt, Ellen De Ruyver, Elke Seghers. 

Speeldata in het Arjaantheater aan de Zonnebloemstraat zijn zaterdag 19 februari om 20 uur, vrijdag 25 februari om 20.30 uur, zaterdag 26 februari om 20 uur en zondag 27 februari om 18 uur. 

Kaarten kosten € 8 - studenten en zestigplussers betalen € 6  en kinderen jonger dan 12 komen er in voor € 4. Reservatie via de website of tel. 054/41.69.05.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio