Oudervereniging realiseerde de renovatie

FOTOREEKS. Basisschool Dender neemt gerenoveerde kinderopvang in gebruik

De opvang werd door groot en klein gekeurd. Foto: if

Geraardsbergen - De kinderen van basisschool GO! Dender, gevestigd tussen de Sasweg en Kattestraat, kunnen voor de voor- en naschoolse opvang voortaan terecht in een knap gerenoveerd lokaal.

De voor- en naschoolse kinderopvang die gehuisvest was in de kleuterblok moest door de overstroming in november vorig jaar een tijdelijk onderkomen vinden in de polyvalente zaal.
De oudervereniging die de opvang organiseert had plannen om een bestaand lokaal aan de grote speelzaal van het hoofdgebouw omte vormen tot locatie voor de kinderopvang.

In een muur van het lokaal werd intussen een groot schuifraam geïnstalleerd en de ruimte werd met zeer veel smaak en zin voor kunst geverfd. De radiatoren, de muren, de deuren, alles gaat nu gehuld in kindvriendelijke, moderne kleuren. Er werd gezorgd voor nieuwe meubelen voor de kinderen en een aanrecht voor de maaltijden.

De oudervereniging van GO! Dender nam de renovatie van de opvang volledig voor haar rekening. Zowel de praktische als de financiële kant. De leerkrachten en de leerlingen zijn overdonderd door het prachtige resultaat.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio