Al 12 jaar culinaire top in Geraardsbergen

Kookles in restaurant 't Grof Zout

Kookles in restaurant 't Grof Zout

Chef Marniek aan de slag in zijn keuken. Foto: if

Geraardsbergen - Chef Marniek De Wandel en Christine Foubert leggen al 12 jaar hun gasten culinair in de watten in restaurant 't Grof Zout in de Gasthuisstraat. Chef Marniek deelt nu ook zijn keukengeheimen tijdens een kookles op dinsdag 15 november.

Op dinsdag 15 november is er in ’t Grof Zout een feestelijke kookles. Het restaurant viert ook zijn 12de verjaardag en Marniek en Christine merken dat de interesse voor restaurants en koken sterk toeneemt.

'Blijkbaar zijn er ook steeds meer mannen die in het weekend graag het roer overnemen in de keuken en er niet voor terugschrikken om de gastronomische toer op te gaan' zegt chef Marniek.

En voor die mannen maar uiteraard ook voor kooklustige dames is er op dinsdag 15 november een kookles. 'Met het oog op de eindejaarsfeesten worden er in de kookles feestelijke gerechten bereid met ingrediënten zoals krab en hert.'

Special guests zijn Luc en Trees Lybaert. Deze Belgen werden zopas uitgeroepen door GaultMillau als 'Beste wijnmakers in Languedoc'. De cursisten kunnen tijdens de kookles dan ook de wijnen van het domein Lous Grezes degusteren.

Alle info via deze webstek.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio