Concert 'The Music Blends'

Klassiek ontmoet rock tijdens uniek concert

Klassiek ontmoet rock tijdens uniek concert

Stash speelt op The Music Blends. Foto: if

Geraardsbergen - Zaterdag 25 februari wordt er door 7 studenten van de HUBrussel een concert 'The Music Blends' georganiseerd in jeugdcentrum De Spiraal aan de Zakkaai. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Het wordt een optreden volgens een uniek concept. Een orkest - het Red Roses Orchestra - speelt samen met een rockband en er is zelfs interactie met het klassiek jeugdkoor De Kerkuiltjes. Een ongewone combinatie met lokale muzikale talenten.

Maar er zijn ook gevestigde waarden zoals Gunter Verspecht, beter gekend onder zijn artiestennaam 'Stash'. Hij stond al op de podia van Rock Werchter en Night of the Proms en speelt nu mee tijdens 'The Music Blends'. Bij zijn gastoptreden wordt Stash begeleid door 4 conservatorium studenten uit regio Geraardsbergen.

Dit concert wordt georganiseerd in kader van een opleiding handelswetenschappen aan de HUBrussel. 'Ondanks deze verplichte opdracht hebben wij besloten er ons eigen project van te maken en alles uit de kast te halen' zeggen de organisatoren.

'De opbrengst gaan integraal naar Villa Rozenrood, een respijthuis voor gehandicapte kinderen. In september van het vorige jaar hadden zij een brand. Ze kunnen de steun dus meer dan goed gebruiken.'

Meer info over het project via deze webstek.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio