Herfstmatinee Nielse Concertband

Foto: Nielse ConcertBand

Niel - Het jaarlijkse herfstconcert van de Nielse ConcertBand, dat op zondag 19 oktober plaatsvindt in Zaal Keizershof, wordt aangekondigd als ‘een spannend muzikaal avontuur’. Met een gastoptreden van Duo Kaylish en de vertrouwde combinatie van populaire deunen en sfeervolle omkadering, mag het geen probleem zijn om die belofte waar te maken.

Kaylish is de nom de plume van het duo Liesbet Moeremans en Kathleen Mens: twee dames die voor het eerst samenspeelden in hun hoedanigheid van lesgeefsters. Mettertijd bouwden ze een gevarieerd repertoire op, gaande van licht klassieke kamermuziek tot folk.

Behalve het gastoptreden van Duo Kaylish staan er bekende werken als ‘An Irish party in third class’, ‘Tom Jones in concert’ en de muziek van ‘Lord of the dance’ op het programma.  De leiding is als steeds in handen van dirigent Frank De Wolf en het geheel zal aan elkaar worden gepraat door Petra Van Damme.

‘Het resultaat is de ideale cocktail voor een geslaagde concertnamiddag’, zegt NCB-voorzitster Ellen Brits. ‘Een spannend muzikaal avontuur dat de liefhebbers zeker niet mogen missen’.

Reserveren kan bij Ilse Rymenans (rawi.janssens@skynet.be / 0486.560.716) of bij Ellen Brits (ellenbrits@hotmail.com / 0477.631.603).

  • Wat? Herfstconcert Nielse ConcertBand
  • Wanneer? Zondag 19 oktober 2014, 15 uur (deuren 14 uur)
  • Waar? Zaal Keizershof – E. Vanderveldelaan 25, Niel
  • VVK: 7 euro. Kassa: 9 euro. (Kinderen -12 jaar: gratis)
  • Meer info op www.nielseconcertband.com
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio