Turnkring Creativa springt erop los

Springfestival Turnkring Creativa Foto: Serge Van den heuvel

Schelle - Ter afsluiting van het turnjaar vond op zaterdag 16 juni een ‘springfestival’ plaats in Basisschool De Klim. Alle afdelingen van turnkring Creativa namen daaraan deel.

Men had voor de gelegenheid allerlei toestellen opgesteld waarop de gymnastjes, van de kleinste tot de grootste, zich volop konden uitleven. Zo was er een groot springkasteel, een vijftien meter lange ‘Air-track’, twee grote trampolines, twee dubbele mini-trampolines, enzovoort.

‘De kinderen vonden het zo fijn dat sommigen niet meer konden stoppen’, zegt Serge Van den heuvel van Creativa. ‘Er waren ouders die meerdere keren moesten terugkeren eer ze hun kroost mee naar huis kregen'.

Andere ouders kozen er dan weer voor om in een gezellig opgebouwde café-ruimte van een drankje en een hapje te genieten, voorzien door de Creativa-vrijwiligers.

Het werkjaar is hiermee afgesloten, al staan er wel nog twee wedstrijden op het programma: de Activa-cup in Zandvliet en de internationale tumblingwedstrijd in het Nederlandse Goes.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio