Nieuwe voorstelling in nieuwe tent

Circus Imperial op het Kerkplein

Fakir Yolanda Foto: Payasoenrico.com

Schelle - Van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september kan men op het Kerkplein van Schelle de nieuwe voorstelling van Circus Imperial gaan bekijken.

Circus Imperial, een gezelschap dat in België is ontstaan uit een samenwerking van Spaanse, Italiaanse en Oostenrijkse circusmensen, stelt met de huidige toernee een twee uur durend spektakel voor aan het publiek. Dit gebeurt in een fonkelnieuwe circustent met comfortabele zitplaatsen en een hedendaagse lichtinstallatie.

Initiatiefnemer Albin Burkhart en artistiek leidster Loredana Marton hebben naar eigen zeggen tal van nieuwe topattracties in de aanbieding.

‘De mensen zullen kunnen genieten van de beste acrobaten uit de Europese circusscholen,’ beloven ze. ‘In onze Universal Magic Show zal een geheimzinnige dame dingen en personen laten verdwijnen en weer doen verschijnen, een vrouwelijke fakir zet de tent in vuur en vlam, en natuurlijk hebben we ook clowns die de kinderen zeker aan het lachen zullen brengen. De kleinste circusartieste ter wereld geeft bovendien enkele formidabele salto mortales ten beste’.

Wat? Circus Imperial
Waar? Kerkplein Schelle
Wanneer? Vrijdag 24/8 om 19 uur - Zaterdag 25/8 om 15 uur & 18 uur - Zondag 26/8 om 15 uur - Woensdag 29/8 om 15 uur - Donderdag 30/8 om 19 uur - Vrijdag 31/8 om 19 uur - Zaterdag 1/9 om 15 uur & 18 uur - Zondag 2/9 om 15 uur  
Prijs (volwassenen)? : 15 à 20 euro volgens categorie.

Gratis parkeergelegenheid.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio