Muzikale en culinaire avond op 7 februari

Davidsfonds gooit het over Franse boeg

NIEL / BOOM - Op vrijdag 7 februari organiseren de Davidsfonds-afdelingen van Niel en Boom een ‘Plezante Avond’ in de wijk Noeveren. Liefhebbers van het Franse chanson doen er goed aan tijdig een plaatsje te reserveren.

‘Volledig in de stijl van de vorige jaren hebben we weer een fijn muzikaal en culinair festijn voorbereid,’ zegt secretaris Ellen Serrien. ‘En omdat het niet altijd Vlaamse liedekens en kleinkunst moet zijn, gaan we dit jaar de Franse toer op’.

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door Les Tricastins, een mysterieuze band die zijn naam ontleende aan een Keltisch-Ligurisch volk uit de Romeinse tijd. ‘We zijn zelf enorm benieuwd naar hun optreden’, aldus Serrien. ‘Wie weet krijgen we prachtige Franse en Bretoense levensliederen te horen’.

Het concert van Les Tricastins wordt opgesplitst in drie delen. Tussendoor mag er naar believen gegeten en gedronken worden. Rik Wyckmans en zijn ploeg verzorgen de catering. Behalve een aperitief staan er onder meer sushi en coq au vin op het menu.

Inschrijven voor deze activiteit kan nog tot 4 februari. Davidsfondsers betalen 20 euro (drank niet inbegrepen), niet-leden 23 euro.

Wat? Plezante Avond Davidsfonds Niel & Boom.
Wanneer? Vrijdag 7 februari, 19 uur.
Waar? Zaal Den Atelier - Noeveren 68, Boom
Info en inschrijvingen via Ellen Serrien (secretaris afdeling Niel): 0486.507.661 / ellen.serrien@kvab.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio