Nationaal politiek debat in Erwetegem

Zottegem - Stijn De Bruycker organiseert een politiek debat op vrijdag 13 april in het voormalige klooster aan de Kloosterstraat 40 in Erwetegem.

Burgemeester Jenne De Potter zal de aanwezigen kort even toespreken namens CD&V, Groen zal meewerken voor het filteren van de vragen en ook van Open VLD bevestigde medewerking. N-VA levert met Matthias Diependaele een panellid in het debat.

"Het is lovenswaardig dat in 2 verkiezingsjaren er nu reeds vlot wordt samengewerkt tussen de diverse lokale partijen om dit debat tot een goed einde te brengen," vertelt De Bruycker, "Ik kan niet genoeg benadrukken welke kans de mensen uit onze regio krijgen om hun vragen voor te leggen aan de nationale politici. Onderwijs, pensioen, veiligheid en openbaar vervoer zijn maar enkele zeer actuele thema's die zeker op de agenda zullen staan. Het debat kan ook rechtstreeks gevolgd worden op radio MFM".

Naast de politici zullen ook Meester Abderrahim Lahlali, Professor Herman Matthijs en Johny Vansevenant (moderator) aanwezig zijn. Kaarten kosten 7 euro en kunnen besteld worden via stijn.de.bruycker@hotmail.com of 0474.72.05.37.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio