Openspelendag in kasteelpark

Openspelendag in kasteelpark

Foto: johan van bever

Zottegem - Met de Openspelendag wordt op zondag 15 april in het park van het kasteel van Egmont de paasvakantie afgesloten.

Het park wordt terug omgetoverd tot een Zottegems pretpark. Er zijn veel nieuwe attracties maar de absolute topper wordt een mobiel skatepark op de parking achter de bib. Het mobiele skatepark bestaat uit verschillende modules: quarterpipe, launch ramps, platform en rails. Naast het materiaal zullen de skaters een professionele initiatie krijgen.

De andere nieuwe attracties op het programma zijn: een virtual reality zonde in De Muze, verteltheater met muzikant, een cartoonist, outdoor lasershooten, discotent, constructies maken met creatools, knutselen met tape, kantelvrachtwachten en een bobcats parcours. Net als vorig jaar zal er een peuterdorp zijn voor kinderen van 3 tot 5 jaar met ballenbad, reuze bouwstenen, eendjes vissen en hoppelpaardjes...

Voor de andere leeftijden staan weer tal van attracties op het programma zoals een reuze hindernissenbanen, gekke kapels, sport- en spel, paintball, springkastelen, schminkstand en nog veel meer. Ouders en grootouders mogen gratis binnen in dit ééndags pretpark, voor hen is een terras boven aan de bib voorzien.

Het pretpark is open van 13.30 tot 18 uur. De inkom bedraagt 5 euro en 3 euro voor Grabbelpassers. In die prijs zit de toegang tot alle attracties, een sleutelhanger, een snoepje, drankje en een ijsje inbegrepen. O'Gazeuse geeft om 17.30 uur de slotshow.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio