Kleuters trouwen in het gemeentehuis

Foto: johan van bever

Oosterzele - Vrijdagvoormiddag werd het gemeentehuis van Oosterzele plat gelopen door kleuters om er te trouwen, gevolgd door ouders en grootouders. Het is een jaarlijkse traditie geworden dat rond Valentijn kleutertrouwpartijen georganiseerd worden.

Het Ankerschooltje uit Oosterzele had vier trouwkoppels. Alles was aanwezig. De ringen, de getuigen en zelfs de chauffeur voor de ceremoniewagen. Die was herkenbaar aan zijn pet. Natuurlijk was ook de burgemeester op de afspraak om de koppels in het echt te verbinden. De kleuters waren aangekompen met een trouwbusje en na de plechtigheid op het gemeentehuis volgde een trouwfeest op de school zelf. Deze trouwpartij paste perfect in het jaarthema van de school: jij en ik, een klik.

Even later was het de beurt aan de kleyuters van het GILO Oosterzele. daar waren 14 koppeltjes bereid gevonden om zich aan elkaar te binden. Zij arriveerden met een huifkar. Om het uitstappen veilig te latehn verlopen regelde de lokale politie het verkeer op het Dorp. 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio